Koldtbord
Vårt standard koldtbord består av tradisjonelle retter av norske råvarer. Vi har egenproduserte karbonader, spekemat og roastbiff, samt gode råvarer fra andre norske produsenter!
Tilbehøret lager vi alltid fra bunnen av.
STANDARD
- Karbonade med løk (1)
- Baconsurret kyllingfilet med stekte grønnsaker
- Roastbiff med remulade og syltet løk(3,9)
- Spekemat, 3 sorter med melon
- Eggerøre (3,6)
- Røkt laks (4)
- Husets waldorfsalat (3,5 (valnøtter), 6,8,9)
- Husets potetsalat (3,6,9)
- Grønn salat med dressing
- Foccacia og smør/aïoli (1,6) 23,- pr. pers.
kr 289,- pr pers
(min. 10 pers.)
EKSTRA
- Italienske kjøttboller med tomatsaus (6)
- Stroganoffgryte (1,6)
- Fløtepoteter (1,6)
- Pastasalat (1)
- Spekemat 3 sorter
- Håndpillede reker med majones (2,3,9)
- Husets potetsalat (3,6,9)
- Laksefilet med pepperot krem (4,6)
- Eggerøre (3,6)
- Kalkunbryst
- Husets waldorfsalat (3,5 valnøtter,6,8,9)
- Røkt laks (4)
- Grønn salat med dressing
- Roastbiff med remulade
- Foccacia og smør/aïoli (1,6) 23,- pr. pers.
kr 360,- pr pers
(min. 15pers.)
ALLERGENER
1. Gluten 2. Skalldyr 3. Egg 4. Fisk 5. Nøtter 6. Melk 7. Soya 8. Selleri 9. Sennep 10. Sesamfrø 11. Svoveldioksid 12. Lupin 13. Bløtdyr 14. Sulfitt
Praktisk info
FAT
Koldtbordet leveres på fat og i boller, og varmrettene kommer i folieform for oppvarming. Fat og boller skal returneres innen 3 virkedager.
BESTILLING
Bestill gjerne i god tid, helst 1 uke før levering, men vi pleier å få til det meste.
HENTING/LEVERING
Du kan hente maten selv i vårt butikkutsalg, Sarpsborgveien 1, 1890 Rakkestad, eller vi leverer etter avtale.
Ved levering vil det komme et fraktgebyr i tillegg, avhengig av avstand. Dette avklares ved bestilling.


